ΞΕΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτή η τεχνική περιλαμβάνεται στην πλήρη συνδρομή του "Ξεπετάξτε το Διάβασμα".

Κλείσιμο

Συμπληρώσατε την έρευνα; Πατήστε ΕΔΩ για το δώρο σας!

Συμπληρώσατε την έρευνα; Πατήστε ΕΔΩ για το δώρο σας!

Συμπληρώσατε την έρευνα; Πατήστε ΕΔΩ για το δώρο σας!

ΞΕΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βάλε εδώ το email σου για να αποκτήσεις πλήρη πρόσβαση σε εκείνες τις τεχνικές που σου προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ.

E-mail         Αποστολή

Επιστροφή

8+1 ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ

Βάλε εδώ το email σου για να αποκτήσεις πλήρη πρόσβαση στο Πρώτο Μάθημα που σου προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ.

E-mail         Αποστολή

Επιστροφή

ΞΕΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξύσε την πίσω πλευρά της κάρτας για να εμφανιστεί ο 15ψήφιος κωδικός.
Γράψε τον κωδικό όπως ακριβώς αναγράφεται στο πεδίο παρακάτω και πάτησε Αποστολή(Πρέπει να είναι στην μορφή xep012345678910).

Κωδικός         Αποστολή

Κλείσιμο

 

Τί είναι και πού οδηγούν οι 8+1 Δρόμοι Ζωής;

Κατάκτησε… τον εαυτό σου! γιατί;

 • Μήπως θυμώνεις ανεξέλεγκτα ή ορισμένες συμπεριφορές άλλων σε «βγάζουν εκτός εαυτού»;
 • Έχεις αγωνία, άγχος, ένταση και φόβους για το μέλλον;
 • Θέτεις στόχους και δεν τους πετυχαίνεις;
 • Ξεχνάς εύκολα;
 • Βρίσκεις τις σχέσεις δύσκολες, επιφανειακές, ή ότι οι σχέσεις σου με τους άλλους δεν σε γεμίζουν;
 • Νομίζεις ότι δεν αρέσεις ή ότι δεν είσαι καλός αρκετά; Ότι οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται για σένα και γενικά έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση;
 • Θέλεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και δυσκολίες αλλά έχεις κουραστεί από υποσχέσεις, που δεν έφεραν αποτέλεσμα;

 

VideoΟ ΓΙΓΑΝΤΑΣ κι εσύ…

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σου κρύβεται ένας γίγαντας δυνάμεων. Αυτός ο γίγαντας, όμως, βρίσκεται σε λήθαργο.

Οι εμπειρίες της ζωής και το περιβάλλον, στο οποίο ζούμε, έχουν διαμορφώσει ένα σύνολο αντιλήψεων και συμπεριφορών. Οι δυσάρεστες – τραυματικές εμπειρίες και οι περιοριστικές αντιλήψεις κρατούν τον γίγαντα αυτόν σε νάρκη. Πώς μπορεί να βγει από αυτόν τον λήθαργο;

Δεν είναι εύκολο! Μένει κοιμισμένος, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι τον ξυπνούν για λίγο... Αυτός ταρακουνιέται κάπως… δεν βρίσκει κάτι να κάνει… και ξαναπέφτει στον λήθαργό του.

Όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, οι άνθρωποι το αντιμετωπίζουν αποσπασματικά, μεμονωμένα. Έτσι νομίζουν ότι απαλλάχθηκαν από το πρόβλημα, αλλά μετά από λίγο επιστρέφουν στα ίδια.

Για να ξυπνήσει ο Γίγαντας και να μείνει, χρειάζεται ένα γερό ξυπνητήρι… χρειάζεται μια ριζική αναμόρφωση της προσωπικότητας. Έτσι, ο γίγαντας θα έχει πάντα κάτι να κάνει, θα ξέρει πώς να το κάνει και δεν θα κοιμάται! Διαφορετικά, μένει άεργος και επιστρέφει στον λήθαργό του.

Τί είναι και πού οδηγούν οι 8+1 δρόμοι Ζωής;

Είναι ένα δυνατό ξυπνητήρι!

Γραμμένα από έμπειρους ψυχολόγους, τα μαθήματα αυτά σε βοηθούν να γνωρίσεις σε βάθος τις υγιείς λειτουργίες και τις δυσλειτουργίες της ψυχολογίας σου και της ψυχολογίας των συνανθρώπων σου, σε απλά Ελληνικά!

 • Αντιμετωπίζουν την αγωνία, την ένταση (stress) και το άγχος που εμφανίζονται πριν από κάποιο γεγονός: ταξίδι, συνάντηση με κάποιον, πριν από σοβαρές αποφάσεις, αναζήτηση εργασίας κλπ.
 • Αντιμετωπίζουν τις φοβίες: τη δυσφορία σε κλειστούς χώρους, σε αεροπλάνο, σε ασανσέρ ή κάποιο απομονωμένο μέρος, κλειστοφοβία, μικροβιοφοβία, τον φόβο του θανάτου, της αρρώστιας, του ατυχήματος κλπ.
 • Σε βοηθούν να θέτεις και να οργανώνεις τους στόχους που θέτεις στη ζωή σου. Σε μαθαίνουν, πώς να χρησιμοποιείς το υποσυνείδητο ώστε να ξεπερνάς τα συναισθήματα και τις δυσκολίες, που προκύπτουν από τον ίδιο τον εαυτό σου.
 • Σε απελευθερώνουν, ώστε να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι με άνεση στις παρέες, σε επαγγελματικές συναντήσεις ή μπροστά σε κοινό, μαγνητίζοντας τους συνομιλητές σου.
 • Θα σε μάθουν πώς να καλλιεργήσεις μια δυναμική ελκυστική προσωπικότητα και πώς να επιδιώξεις με νέο αποτελεσματικό τρόπο τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου.
 • Σε βοηθούν να λύσεις τις εσωτερικές συγκρούσεις αλλά και να διευθετείς τις συγκρούσεις με τους άλλους ανθρώπους. Οι συγκρούσεις, κάποιες φορές, οδηγούν ακόμη και σε ψυχοσωματικές ασθένειες, (σωματικές παθήσεις χωρίς παθολογικά αίτια) όπως: ημικρανίες, κύστεις, ινομυώματα, γαστρίτιδες, αγχώδεις καταστάσεις, προστατίτιδες, υπέρταση, καρδιοπάθειες κλπ.
 • Βοηθούν στην καλύτερη μνήμη: προσφέρουν μεθοδολογία και στρατηγική για τη θεραπεία της μνήμης, ώστε να θυμάσαι με εύκολο και αβίαστο τρόπο τις πληροφορίες και δραστηριότητες που επιθυμείς.
 • Σε μαθαίνουν πώς να ελέγχεις το χρόνο σου.

Μοιραστείτε το 1StepSuccess

Social Network Links