διαχειριση χρονου

7 βηματα για αποτελεσματι- κουσ στοχουσ

Περισσότερα

ΧΑΡΑΞΗ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Περισσότερα

διαχειριση

χρονου

Περισσότερα

κρατηστε αμειωτο το ενδιαφερον!

Περισσότερα

Στρατηγική επιτυχίας & Διαχείριση χρόνου

Πρόκειται για μία συστηματική, πρακτική μέθοδο για να κάνετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας πραγματικότητα σε καιρούς κρίσης.

Μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα; Μπορούμε σε καιρούς κρίσης να δημιουργήσουμε κάτι νέο, κάτι μεγάλο; Μπορούμε να αναπτυχθούμε;

Το Πρόβλημα:

Τα πράγματα στην ζωή μας δεν προχωρούν. Δεν μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε. Βλέπουμε να αναβάλλεται η εξέλιξη της ζωής μας. Δυσκολευόμαστε να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας.

Χρειαζόμαστε μια στρατηγική!

Σε αυτό το πρόγραμμα θα εξετάσουμε πρακτικά, πώς μπορούμε να σκεφθούμε με έναν διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο, που να είναι παραγωγικός – αποδοτικός και συγκεκριμένος.

Θα εξετάσουμε πώς οι αντιλήψεις μας μπορεί να μας οδηγούν να συμβιβαστούμε ή να μας περιορίζουν. Θα αναπτύξουμε έναν τρόπο, πώς να αντιμετωπίζουμε αυτή την δυσκολία.

Θα επεξεργαστούμε μηχανισμούς, που να μας κινητοποιούν και να μας ενθαρρύνουν να παραμένουμε αφοσιωμένοι στις δράσεις, που θα κάνουν τον στόχο μας πραγματικότητα.

Θα διορθώσουμε την σχέση, που έχουμε με τον χρόνο, ώστε να αντιμετωπίσουμε την αναβλητικότητα.

Το σεμινάριο αυτό ολοκληρώνεται σε τρία μέρη:

Γιατί τρία μέρη; Οι περισσότεροι άνθρωποι σταματούν να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες και τεχνικές, που απέκτησαν από ένα σεμινάριο, κατά μέσο όρο στις 15 ημέρες.

Εχουμε τα 3 μέρη, ώστε σε κάθε συνάντηση να εξετάζουμε τί δυσκολίες υπήρξαν και να δίνουμε νέα εφόδια για να ξεπερνάμε αυτές τις δυσκολίες.

Οι συναντήσεις αυτές θα σας δίνουν νέα ενθάρρυνση και ενέργεια για να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και να συνεχίζετε ακάθεκτοι την πορεία για τον στόχο σας.

Τί θα επεξεργαστείτε σε αυτή την σειρά σεμιναρίων;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παρακολουθήσετε αυτή την σειρά σεμιναρίων χρειάζεται να παρακολουθήσετε το ΜΕΡΟΣ Ι και στην συνέχεια τα υπόλοιπα, αν σας ενδιαφέρει. ΔΕΝ θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το ΜΕΡΟΣ IΙ ή ΙΙΙ αν δεν έχετε παρακολουθήσει το ΜΕΡΟΣ I της σειράς.

programma
Δηλώστε Συμμετοχή ΤΩΡΑ!